LINEA MINI - EGY KLASSZIKUS ÚJRAÉRTELMEZÉSE A KONYHÁNKBA


A La Marzocco Linea Mini –t első sorban otthon felhasználásra ajánljuk.
Ikonikus formatervezés és gyors sebesség jellemzi, amivel a La Marzocco az otthonokba is eljuttatja a vendéglátó iparban használt gépek tulajdonságait.
Ahogy ez a La Marzocconál már természetes, két különálló bojler lett az eszközbe beépítve. Alkalmazásával magas fokú energiahatékonyság érhető el, mivel a kávékésztés és a gőzölés szeparált csatornán és hőmérsékleten történik. Továbbá a kombinált (dual) bojlerek használata mentén elérhető a kávékészítéshez és gőzöléshez szükséges különböző vízhőmérséklet stabilizálása is.
Az eszköz hasznos élettartamának lehető leghosszabb biztosítása érdekében pedig ugyanazon komponensek kerültek beépítésre, mint a vendéglátóiparba szánt modellekbe (mint pl. a Linea Classic-ba).
További funkciók:
Az önálló belső szivattyú alkalmazása nem jár teljesítmény csökkenéssel. A „PID funkció” lehetővé teszi a felhasználók számára a vízhőmérséklet pontos beállítását. A „Barista Lights” funkciónak köszönhetően a csésze és az extrakció megfelelően látható megváltozott fényviszonyok esetén is.
Alábbi színekben rendelhető meg az eszköz:
Rozsdamentes acél, matt fekete, világos kék, piros, fehér, sárga.

MŰSZAKI ADATOK


 
1 KAR
MAGASSÁG (CM) 37,7
SZÉLESSÉG (CM) 35,7
MÉLYSÉG (CM) 45,3
SÚLY (KG) 30
FESZÜLTSÉG (VAC) 110V / 220V
ALAP TELJESÍTMÉNY (W) 1820 (220V)
1620 (110V)
Kávé bojler kapacitás (L) 0,17
Gőz bojler kapacitás (L) 3